Την αποκάλυψη ότι “Η κυβέρνηση αλλάζει επιτέλους τα πρόσωπα που διοικούν” και ταυτόχρονα την επιβεβαίωση των πληροφοριών που τελευταία κυκλοφορούν , την αντικατάσταση του συνόλου των στελεχών που σήμερα διοικούν τοπικά Οργανισμούς όπως ο ΟΛΗ αλλά και δημόσιων υπηρεσιών επιβεβαίωσε μιλώντας πριν από λίγο στην εκπομπή ΠΥΞΙΔΑ του Ράδιο Κρήτη ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο κ. Παυλιδάκης.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλησε να κατηγορηθεί για αλαζονεία και γκρέμισμα του διοικητικού συστήματος και άφησε αυτούς του τέσσερις μήνες ώστε οι διαδικασίες να γίνουν με ψυχραιμία και με άξονα την καλύτερη διοίκηση και το συμφέρον του πολίτη.

Στο πλαίσιο αυτό οι αλλαγές των προσώπων είναι έτοιμες και το αργότερο ως τις 15 Ιουνίου η κυβέρνηση θα ‘χει προσχωρήσει στις αλλαγές και στην ανακοίνωση των ονομάτων.

Ο κ Παυλιδάκης τόνισε ότι οι αλλαγές αυτές θα φέρουν νέο “καθαρό” αέρα και περίσσια όρεξη για δουλειά.

Ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται να αλλάξουν σύμφωνα με τον κ Παυλιδάκη θα είναι και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ Γιάννης Μπρας που έχει παραμείνει από την εποχή Γ. Παπανδρέου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook