Το «Τσάρλι, Τσάρλι» είναι ένα παλιό μεξικάνικο πνευματικό παιχνίδι, μέσω του οποίου, σύμφωνα με όσους το έχουν δοκιμάσει, οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή με πνεύματα, κάτι αντίστοιχο με τον πίνακα Ouija, αλλά πιο απλό.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αυτός που θέλει να διαπιστώσει αν όντως μπορεί να καλέσει πνεύματα, γράφει σε ένα κομμάτι χαρτί τις λέξεις «Ναι» και «Όχι», ώστε να πιάνουν τις τέσσερις γωνίες (διαγωνίως οι ίδιες λέξεις) και τις χωρίζει με δύο μολύβια. Στη συνέχεια ρωτά «Τσάρλι, Τσάρλι, είσαι εδώ;» και «Τσάρλι, Τσάρλι, θέλεις να παίξουμε;» περιμένοντας από το πνεύμα, που σύμφωνα με τους χρήστες του διαδικτύου δεν είναι ένα φιλικό φάντασμα, αλλά ένας πανίσχυρος δαίμονας, να απαντήσει. Αυτό θα γίνει κουνώντας τα μολύβια και δείχνοντας το «Ναι».

Αν πει «Ναι» τότε μπορείς να το ρωτήσεις ό,τι θέλεις, αλλά όταν θελήσεις να διακόψεις την επαφή τοτε πρέπει να του πεις «Τσάρλι, Τσάρλι, μπορούμε να σταματήσουμε», ενώ – πάντα σύμφωνα με τους χρήστες – επιβάλλεται να του πεις «Αντίο», διαφορετικά θα αφήσεις μια πύλη ανοιχτή για τους δαίμονες και κινδυνεύεις…

Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση να… μην θέλει να σου μιλήσει ο Τσάρλι, οπότε πάλι του λες «Αντίο» και ανανεώνεις το ραντεβού σας για μια άλλη φορά, όταν θα έχει όρεξη.

Χιλιάδες χρήστες έχουν δοκιμάσει ήδη την πρόκληση, με πολλά βίντεο να κυκλοφορούν και στο YouTube, ενώ το hashtag #charliecharliechallenge βρισκεται στην πρώτη θέση των σημερινών trends στο Twitter. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook