Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική δράση για τον καθαρισμό του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού.

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας, των Περιφερειακών Ενοτήτων Λασιθίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Χανίων, των δήμων Μαλεβιζίου, Χερσονήσου, Αγίου Νικολάου, Ρεθύμνου, Αποκορώνου, εθελοντικών, περιβαλλοντικών, εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων έγινε το πρώτο μεγάλο «βήμα» χθες Κυριακή που στοχεύει στην προστασία του περιβάλλοντος, αναδεικνύει την φυσική ομορφιά του νησιού, ενώ ενισχύει και την οδική ασφάλεια.

Η συμβολική χθεσινή πρωτοβουλία, με την ενεργή στήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, των Αντιπεριφερειαρχών, και δημάρχων,  πραγματοποιήθηκε στα Χανιά στον κόμβο των Καλυβών, στο Ρέθυμνο στον κόμβο της Επισκοπής, στο Ηράκλειο στο ύψος της Παντάνασσας και του παλαιού ΚΤΕΟ και στο Λασίθι στο ύψος των Λιμνών.

Η Περιφέρεια Κρήτης ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες, τους φορείς, τις εθελοντικές οργανώσεις που συμμετείχαν στον καθαρισμό καθώς με τη δική τους ισχυρή παρουσία στάλθηκε ένα δυνατό μήνυμα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της Κρήτης.

Η χθεσινή δράση ενισχύθηκε με την παρουσία ανδρών της Τροχαίας ΒΟΑΚ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook