Σχεδόν χωρίς καθόλου make-up,  με τα μαλλιά της πιασμένα στη μια πλευρά, και ένα ελαφρό χαμόγελο,  εμφανίστηκε η Madonna σε αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης για να επιβιβαστεί στην πτήση για  Λονδίνο.

Και σε αντίθεση με πολλές πρόσφατες εμφανίσεις της, στις οποίες έμοιαζε σχεδόν τρομακτικά νεανική, αυτή τη φορά η Madonna έδειξε λίγο κοντύτερα σε αυτό που είναι.  Μια πολύ καλά διατηρημένη 52χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Οι λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια της  ήταν πιο εμφανείς από ότι συνήθως, προφανώς λόγω του γεγονότος ότι φορούσε τόσο λίγο make- up.

\"\"Ταξίδευε με τα δύο αγόρια της τον 6χρονο David και τον 10χρονο Rocco, , που μπορεί να την έχουν αφήσει εξοντωμένη πριν καν απογειωθεί το αεροσκάφος.

Η Madonna,  όπως υπογραμμίζει η Daily Mail,  εξακολουθεί   να διατηρεί τη λεπτοκαμωμένη σιλουέτα της με μια αυστηρή ρουτίνα άσκησης, που διαρκεί ως και δύο ώρες  και ακολουθώντας   μια αυστηρή μακροβιοτική διατροφή.

Τα παιδιά της είναι  η 14χρονη Lourdes,  από τη σχέση της με τον προσωπικό γυμναστή της Carlos Leon και ο Rocco,  από τον 8χρονο γάμο της με τον Βρετανό σκηνοθέτη Guy Ritchie, καθώς και  τα δύο υιοθετημένα ο David  και η  Ritchie.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook