Για την εγγραφή των μαθητών στο Μουσικό Γυμνάσιο Ηρακλείου για το σχολικό έτος 2015-2016, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών της Στ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων που επιθυμούν να φοιτήσουν τα παιδιά τους στην Α΄ τάξη Γυμνασίου  οφείλουν να υποβάλλουν  αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις επιλογής στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου , στις Γούρνες Πεδιάδος, στο χώρο της πρώην Αμερικανικής Βάσης, κατά το χρονικό διάστημα από 10 Μαΐου  έως και 31 Μαΐου 2015 κατά τις εργάσιμες μέρες και κατά τις ώρες 8:30-14:30.

Οι εξετάσεις επιλογής θα διεξαχθούν κατά το χρονικό διάστημα από 17 Ιουνίου μέχρι  19 Ιουνίου.

Ο αριθμός  των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Μουσικού  Γυμνασίου Ηρακλείου κατά το σχολικό έτος 2015-16 εκτιμάται ότι θα είναι 72, με την προϋπόθεση να έχουν επιτύχει τη βαθμολογική βάση.

Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι οι υποψήφιοι μαθητές δε χρειάζεται να έχουν μουσικές γνώσεις. Εξετάζεται η ικανότητα μουσικής αντίληψης των μαθητών  από την Επιτροπή Επιλογής.

Από την ιστοσελίδα του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου www.mousiko-sxoleio-irakleiou-com. μπορείτε να εφοδιαστείτε την αίτηση συμμετοχής για τις εξετάσεις επιλογής.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου στο τηλέφωνο 2810-761696.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook