Με απόλυτο σεβασμό στα φυσικά χαρακτηριστικά της, το νεαρόν της ηλικίας και την romantic chic ατμόσφαιρα που απαιτεί η γαμήλια τελετή, η ποπ σταρ υιοθετεί σε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της τους θεμελιώδεις κανόνες της ομορφιάς αποφεύγοντας τις υπερβολές και τα λάθη.

1. Η λάμψη στα ζυγωματικά
Αφού απλώσετε μικρή ποσότητα από την ενυδατική κρέμα προσώπου-επιλέξτε μία με λεπτόρρευστη υφή ώστε να αποφύγετε την έκκριση λιπαρότητας- ταμπονάρετε απαλά τα ζυγωματικά με ένα κρεμώδες ρουζ σε κοραλί απόχρωση (Ρουζ Cream Colour Base Virgin Isle, Mac) χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πινέλο που διαχέει ομοιόμορφα το χρώμα (Πινέλο Face Blender Brush, Bobbi Brown. Στα καταστήματα Hondos Center στην Γλυφάδα και την Κηφισιά,  το πολυκατάστημα Attica, Golden Attica και Notos Galleries) .Το ρουζ θα αφήσει μια σέξι ροζ απόχρωση υγείας στο δέρμα την οποία θα ενισχύσετε με μερικές μόνο πινελιές από ένα ημιδιάφανο στικ λάμψης (Στικ λάμψης Shimmer Panstick, Max Factor). 

2. Τα παστέλ χείλη
Αφού κάνετε απολέπιση στην επίμαχη περιοχή τρίβοντας την απαλά με μικρή ποσότητα από ένα ενυδατικό και διάφανο λιπ μπλαμ και μια καθαρή οδοντόβουρτσα, απλώστε από πάνω ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης. Περιμένετε πέντε λεπτά να απορροφηθεί και ολοκληρώστε ντύνοντας όλα τα σημεία- ιδανικά με ένα ειδικό πινέλο για κραγιόν- με ένα απαλό, long lasting και ελάχιστα ιριδίζον παστέλ προιόν.  (Κραγιόν Creamy Lip Color Retro Pink, Bobbi Brown. Στα καταστήματα Hondos Center στηνΓλυφάδα και την Κηφισιά,  το πολυκατάστημα Attica, Golden Attica και Notos Galleries)

3. Οι έντονες βλεφαρίδες
Τονώστε την καμπύλη τους με ένα ειδικό ψαλίδι το οποίο θα χρησιμοποιήσετε εναλλάξ τουλάχιστον τρεις φορές σε κάθε μάτι και στη συνέχεια θα περάσετε από πάνω ένα άχρωμο ειδικό θρεπτικό και τονωτικό τζελ που θα λειτουργήσει ως βάση μακράς διαρκείας (Μάσκαρα Cils Booster XL, Lancome). Μετά από ένα λεπτό χρησιμοποιήστε μια μάσκαρα για εξτρα μήκος (Μάσκαρα High Lengths Mascara, Clinique) επιμένοντας κυρίως στις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες της εξωτερικής γωνίας των ματιών. 

4. Τα παχιά φρύδια
Αφήστε για μία εβδομάδα τα φρύδια να μεγαλώσουν και στη συνεχεία σχηματίστε το τόξο τους αφαιρώντας τριχούλες μόνο από το κάτω μέρος με σεβασμό στην φυσική τους καμπύλη και μειώνοντας ανεπαίσθητα το πάχος τους. Παράλληλα, χτενίστε τα με ένα ειδικό διάφανο τζελ πάντα με φορά προς τα πάνω (Τζελ για τα φρύδια Brow Setting Gel, Estee Lauder) και γεμίστε τυχόν κενά με ένα απαλό μολύβι ειδικά σχεδιασμένο για την επίμαχη ζώνη σε γήινους τόνους. (Μολύβι φρυδιών Eye Brow Pencil 02 Beige, Helena Rubintsein)

5. Οι σμιλευμένες βαγκ
Ψεκάστε τις ρίζες των μαλλιών με ένα ειδικό σπρέι για όγκο (Σπρέι βαποριζατέρ για όγκο στην ρίζα Volume Sensation No 4, Nivea) ώστε να τονώσετε την φυσική τους κίνηση και τυλίξτε σε ένα φαρδύ ψαλίδι για μπούκλες μεγάλες τούφες των μαλλιών αφήνοντας έξω από το θερμαντικό εργαλείο μόνο την άκρη τους. Ολοκληρώστε ψεκάζοντας με άφθονη λακ πάντα από την απόσταση «ασφαλείας» των 20 εκατοστών. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook