Η δημιουργία και ο συντονισμός αποκλειστικά παιδικής κερκίδας εντάσσεται στο πλαίσιο της διεθνούς επικοινωνιακής καμπάνιας «Athletics in the land of culture», του ΣΕΓΑΣ, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλειου για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Στίβου Α’ Κατηγορίας  στις 20-21 Ιουνίου  2015 στο Παγκρήτιο στάδιο.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που φέρει τη σφραγίδα του τμήματος Κοινωνικής Ευθύνης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού,  των στελεχών της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, με στόχο την προσέλκυση των νέων του νησιού να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να έλθουν σε άμεση επαφή με τα αγωνίσματα του στίβου.  

Κάθε παιδί, σχολείο ή αθλητικός σύλλογος μαζί με την εγγραφή θα παραλαμβάνει την απαραίτητη διαπίστευση για κάθε παιδί, ενώ με την είσοδό τους στο στάδιο θα παίρνουν το απαραίτητο μπλουζάκι και καπέλο. Οι εγγραφές ξεκίνησαν από σήμερα μέχρι και τις 15 Ιουνίου. Εργάσιμες  ημέρες από 09.00 μέχρι 14.30, σε ένα από τα παρακάτω σημεία:

► ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ – Γραφείο Ι5  (Γιώτα 5) τηλ. 2813-400378

► ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  – Γραφείο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού, Κτίριο Ανδρόγεω – 3ος όροφος – 2813409232

► ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ  – Γραμματεία Κολυμβητηρίου – Γυμναστηρίου

2810264560 – 2810264570

► ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ – ΠΑΤΕΛΩΝ  – Γραμματεία  2810215080

► Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ- Στάδιο Ελευθερίας – 2810253587

Για τα σχολεία, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, αθλητικούς συλλόγους/Ομοσπονδίες:  Μπορείτε να στείλετε με e-mail:   [email protected] τη συνολική κατάσταση των παιδιών. Στην περίπτωση σχολείων θα έλθει στο σχολείο εκπρόσωπος μας για να παραλάβει τις αιτήσεις των γονέων και να σας παραδώσει τις διαπιστεύσεις των παιδιών (πληροφορίες: κ. Χρήστος Λίτσικας Υπεύθυνος προγράμματος KIDS ATHLETICS, 6973221733).

Με την κατάθεση των αιτήσεων ο εκπρόσωπος του σχολείου ή του συλλόγου γονέων θα παίρνει από τους οργανωτές αντίστοιχες ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ (όσες αριθμητικά είναι και τα παιδιά του σχολείου που δήλωσαν συμμετοχή) και θα τις μοιράζει στα παιδιά, για να τις φοράνε στο στάδιο.

Μετά τη διανομή  των διαπιστεύσεων, τα παιδιά είναι πλέον ΜΕΛΗ ΩΣ «ΘΕΑΤΕΣ» ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΙΒΟΥ – HERAKLION 2015.

Η «ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ» θα βρίσκεται στην ανατολική πλευρά των κερκίδων του σταδίου και στις θύρες 11 και 12. Τα παιδιά θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, κηδεμόνες, συγγενείς κ.λ.π. και γενικότερα από ενήλικα άτομα που θα έχουν την ευθύνη και μέριμνα για τα παιδιά τους τόσο για τη μετακίνηση προς και από το στάδιο, όσο και για τη συνολική παραμονή τους ως θεατές στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ. Οι συνοδοί των παιδιών θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μαζί με τα παιδιά τους. Την παιδική κερκίδα συντονίζει ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και φίλων παιδιών με νεοπλασία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ».

Με διαπιστεύσεις και φορώντας τα συλλεκτικό μπλουζάκι και καπέλο των αγώνων η Εθνική μας ομάδα περιμένει το χειροκρότημα και την υποστήριξη τους στην προσπάθεια της για μια θέση στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, που θα την οδηγήσει στην άνοδο στην μεγάλη κατηγορία (επίσημο σποτ αγώνων: https://www.youtube.com/watch?v=gtAmpUXD7Vk   Facebook Heraklion2015   Twitter   @Heraklion2015 επίσημη ιστοσελίδα: www.heraklion2015.gr )

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook