Περιοδεία, με επίσκεψη σε όλους του νομούς του νησιού πραγματοποιεί από χθες, Δευτέρα, 25 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης.

Με τον «αέρα» του θετικού, πρωτόγνωρου για την τελευταία 20ετία ποσοστού (1,83%), που κατέγραψε στις πρόσφατες εκλογές, ο κ. Λεβέντης ξεκίνησε την επίσκεψή του στη Κρήτη από το Ηράκλειο πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων και συνεντεύξεων σε τοπικά ΜΜΕ.

Ο, κατά γενική ομολογία, χαμηλών τόνων πολιτικός, παρουσιάζεται από τους δημοσιογράφους-παρουσιαστές σχεδόν ως…προφήτης καθώς όπως λένε οι περισσότεροι «τα έλεγε ο Λεβέντης για την κρίση και την χρεοκοπία της χώρας από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90».

Καλό πάντως θα ήταν να υπάρξει και μια εμβάθυνση στα όσα έλεγε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Διότι όταν χρησιμοποιείς την «τακτική Καρατζαφέρη», δηλαδή λέγοντας τα πάντα, μιλώντας επί χιλιάδες ώρες, μονολογώντας απέναντι στην τηλεοπτική κάμερα τότε προφανώς με ευκολία θα μπορείς στο μέλλον να παρουσιάζεις μόνο αυτά που τελικά σε παρουσιάζουν ως «πολιτικά δικαιωμένο».

Ως τότε, αρκεί σε ένα μέρος του μιντιακού συστήματος, που μέχρι και πριν την 25η του Γενάρη χαρακτηρίζε “γραφικό” τον κ. Λεβέντη να τον πλασάρει ως…μια μικρή αλλά αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τα αδιέξοδα της χώρας. 

Λ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook