Δίκαιη χαρακτηρίζει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων του Απόλλωνα και του Ποσειδώνα ο Γρανίτης, που συγχαίρει τις δύο ομάδες για την επιτυχία τους.

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας παράλληλα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάριο Σεργάκη και ευχαρίστησε τα ΜΜΕ των Χανίων για την προβολή των τοπικών πρωταθλημάτων.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Γρανίτη συγχαίρει τον πρωταθλητή Β κατηγόριας Χανίων Απόλλωνα αλλά και την ομάδα του Ποσειδώνα Τσικαλαριών για την δίκαιη άνοδο στην Α’ κατηγορία.
Με το σφύριγμα της λήξης της Κυριακάτικης εκτός έδρας νίκης επί της Δάφνης στο Εμπρόσνερο ξεκίνησε ο προγραμματισμός για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.  Πρώτη κίνηση ήταν η επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή του συλλόγου Μάριο Σεργακη άλλα και με τον γυμναστή Βαγγέλη Ασαριωτάκη. Θα ακολουθήσουν επαφές με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου,και στην συνέχεια θα ενισχυθεί το ρόστερ με νέους ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνουμε την για την κατάληψη μιας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στην Α’ κατηγορία.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα ΜΜΕ των Χανίων για την προσπάθεια που έκαναν όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής σαιζόν να μεταφέρουν την εικόνα των τοπικών πρωταθλημάτων σε όλους τους Χανιώτες φιλάθλους. Χάρη σε αυτά αναδεικνύεται ο μεγάλος αγώνας των συλλόγων και δίνουν ένα έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστες να ακουστεί το όνομα τους.Και πάλι ευχαριστούμε

.
                                                                       ΤΟ Δ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook