«Ενδοκυβερνητικές» κόντρες στο Δήμο Χανίων κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα, όπου η Αντιδήμαρχος Χανίων Βαρβάρα Περράκη, στην κυριολεξία τα έχωσε στην Πρόεδρο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ Αμαλία Κωτσάκη.

Αφορμή στάθηκε μία ερώτηση του Σεραφείμ Ρίζου προς την Αντιδήμαρχο για την Επιτροπή Κινηματογράφου, η οποία απαντώντας «ξεσπάθωσε» και αναφερόμενη στον τομέα των αρμοδιοτήτων της, είπε οτι υπάρχει ένα δίπολο στον τομέα του Πολιτισμού στα Χανιά, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ λειτουργεί αυτόνομα ως φέουδο μέσα στο Δήμο και ότι η ίδια προσωπικά έχει κληθεί ελάχιστες φορές στα συμβούλια της Κοινωφελούς.

Επίσης συνέχισε λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα σημείο συνεργασίας και το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Χανίων έχει λάβει ελάχιστη βοήθεια από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ στις εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει. 

Στην τοποθέτηση της κυρίας Βαρβάρας Περράκη παρενέβη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, που είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να ασκείται κριτική σε διορισμένους και αυτό να γίνει μετά το πέρας της θητείας τους.

Σε αυτό απάντησε ο κος Παπαντωνάκης λέγοντας ότι αλίμονο να περιμένουμε μετά από δυόμιση χρόνια για να ασκήσουμε κριτική.

Αυτό που όλοι φοβόμασταν και ακούγαμε τόσο καιρό, οτι δηλαδή η ανομοιογένεια στην Δημοτική Ομάδα του Τάσου Βάβμουκα και οτι ο καθένας κάνει την δική του στρατηγική στο Δήμο Χανίων, χωρίς να υπάρχει ένα “αφεντικό” στο μαγαζί και οτι αργά ή γρήγορα θα ειχαμε συγκρούσεις, σήμερα βγήκε στην επιφάνεια. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook