Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην ΕΟ Ξάνθης-Καβάλας, στο ύψος της Πέρνης, έχασε τη ζωή του ο 39χρονος οργανωτικός Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας – Θράκης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ, Φώτης Καλένης.

«Ο Φώτης Καλένης ήταν νέος άνθρωπος, ευγενικός και καλοσυνάτος. Δυνατός αγωνιστής, αγνός πατριώτης. Οι ΑΝ.ΕΛΛ. τιμούμε τη μνήμη του», ανέφερε σε ανακοίνωσή του για το τραγικό περιστατικό ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Γιάννης Μοίρας.

Στον θάνατο του Φώτη Καλένη αναφέρθηκε και ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, σημειώνοντας: «Τιμή για έναν κορυφαίο ΑΝΕΛ, συναγωνιστή, που η σκληρή μοίρα του έκοψε το νήμα. ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΕΝΗΣ με χρυσά γράμματα».

«Για τον τραγικό θάνατο του Φώτη Καλένη, έναν από τους αγωνιστές των ΑΝΕΛ, αλλά πάνω απ’ όλα ενός νέου ανθρώπου που η μοίρα του επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Φώτης Καλένης με το ήθος του, την ανιδιοτέλειά του, την αγωνιστικότητα και τη συνεπή πολιτική στάση του, θα παραμείνει σημείο αναφοράς για όλους εμάς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», ανέφερε, σε ανακοίνωσή της, η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ., Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook