Ένας άγνωστος, προς το παρόν, άντρας σκαρφάλωσε τον τοίχο ζωολογικού κήπου στην Βαρσοβία και πήγε κατ’ ευθείαν στον χώρο μιας από τις τρεις αρκούδες του κήπου. Ο άντρας άρχισε να πειράζει το ζώο και τότε, η αρκούδα, που είναι θηλυκή και ακούει στο όνομα Sabina, επιτέθηκε στον εισβολέα του χώρου της και του άρπαξε το χέρι.

Ο άντρας χτύπησε το ζώο και κατόρθωσε να διαφύγει τρέχοντας, αλλά ένας περαστικός απαθανάτισε το περιστατικό με την κάμερά του και ανέβασε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Η υπεύθυνη του ζωολογικού κήπου, Maria Krakowiak, δήλωσε, ότι απορεί, πώς ο άγνωστος μπόρεσε να σκαρφαλώσει τον ψηλό τοίχο του κήπου και συμπλήρωσε, ότι ο άντρας ήταν τυχερός, επειδή από τις τρεις αρκούδες του κήπου, η Sabina είναι πιο εξοικειωμένη με τους ανθρώπους.

Ο περαστικός, που φωτογράφισε το απίστευτο συμβάν, δήλωσε στην αστυνομία ότι ο άγνωστος εισβολέας, που συνοδευόταν από φίλο του, έδειχνε να είναι μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ναρκωτικών. Πάντως, η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντόπισμό του και θεωρεί ότι ένα βραχιόλι που του έπεσε καθώς και ίχνη από το αίμα του, που βρέθηκαν στον χώρο, θα βοηθήσουν, ώστε σύντομα να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook