Μήνυμα για την συμπλήρωση ενός χρόνου από την εκλογική νίκη της παράταξης «Δύναμη Πολιτών» απευθύνει ο σημερινός Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Καραντινός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Ο κ. Καραντινός εκφράζει τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη, την κατανόηση και την καλοπροαίρετη κριτική επισημαίνοντας (αυτό που…μονότονα επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία και ο Δήμαρχος κ. Λαμπρινός) πως η νέα ηγεσία του Δήμου Ηρακλείου έχει επιλέξει τον δύσκολο δρόμο της διαφάνειας και της νομιμότητας.  

Ολόκληρο το μήνυμα του Αντιδημάρχου, επί των Οικονομικών, Ηρακλείου:

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα της εκλογικής νίκης της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ηρακλείου “Δύναμη Πολιτών”» και εννέα μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων μου στον Δήμο Ηρακλείου. Θα ήθελα να απευθύνω ένα ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους σας για την εμπιστοσύνη, την κατανόηση, την καλοπροαίρετη κριτική, την ανταπόκριση, και τη συνεργασία μας.

Από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε την δύσκολη οδό της εργασίας, της διαφάνειας, της νομιμότητας, της κοινωνικής ενότητας, και της αξιοπρέπειας. Σε μιαν εξαιρετικά περίπλοκη περίοδο για τη χώρα, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, είναι φυσικό τα προβλήματα και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να είναι περισσότερα, και κάποιες φορές δυσεπίλυτα.

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι η Δημοτική Αρχή και ο ίδιος προσωπικά, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό, προσοχή και ευθύνη όλα τα καίρια ζητήματα του Ηρακλείου και των συμπολιτών μας.

Λ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook