Επτά άτομα εκ των οποίων οι τέσσερις “πελάτες” και οι υπόλοιποι του “μαγαζιού” συνελήφθησαν σε έφοδο της αστυνομίας σε κατάστημα της πόλης των Χανίων, το οποίο λειτουργούσε ως μικρό ηλεκτρονικό “καζίνο”.

Η έφοδος έγινε χθες στο κατάστημα επι της οδού Νικολάου Σκουλά, απο αστυνομικούς που υποδύθηκαν τους πελάτες, καθώς υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος που “επόπτευαν” τον χώρο, ιδιοκτησίας 45χρονου Χανιώτη, ο οποίος συνελήφθη.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση, σε ειδικά διαμορφωμένα ξύλινα πλαίσια,  δεκατριών (13) Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, αποτελούμενων από οθόνη, κεντρική μονάδα Η/Υ, πληκτρολόγια και κέρσορες, συνδεδεμένοι με κεντρική μονάδα Η/Υ που λειτουργούσε ως σέρβερ στον οποίο ήταν συνδεδεμένοι όλοι οι υπολογιστές οι οποίοι ήταν πρόσφοροι σε πελάτες και θαμώνες του καταστήματος.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας συνελήφθησαν 53χρονος και 26χρονη (Έλληνες) ως εργαζόμενοι του καταστήματος, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, με τη χρήση τηλεχειριστηρίου κατήργησαν τη λειτουργία απαγορευμένου τυχερού παιγνίου  ενώ είχαν επιτρέψει την παράνομη διενέργεια απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια» σε 52χρονο (Έλληνας), 57χρονο,(Αλβανός) 48χρονο (Έλληνας) και 45χρονο (Σύριος) οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και σε έρευνα του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου  τυχερού παιγνίου.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία εντός του καταστήματος, κλειστού κυκλώματος καταγραφής κινήσεων αποτελούμενο από οθόνη και καταγραφικό μηχάνημα, χωρία άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook