Μετά την πρώτη συνεργασία του αγαπημένου καλλιτέχνη της Κρητικής μουσικής Μανώλη Κονταρου με τον Νίκο Καρβέλα, που “τάραξε τα νερά” πριν απο δύο χρόνια με το “Αυτό που είναι να γίνει θα γίνει”, είναι έτοιμο και το “Τα έχω όλα”.

Πρόκειται για ένα τραγούδι που “παντρεύει” την παράδοση με γρήγορους ρυθμούς, ενώ οι στίχοι του – επίκαιροι – καυτηριάζουν το χρήμα και εκθειάζουν την αγάπη.

“Αυτοί που έχουν τα πολλά, έχουν και προβλήματα, ενώ εγώ που δεν έχω τίποτα, τα έχω όλα, γιατί έχω εσένα”, τραγουδά ο Μανώλης Κονταρός σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα.

Όμως ακούστε όλο το τραγούδι…

 

“Με τον Νίκο έχω μια καλή φιλική σχέση” είπε στο Flashnews.gr, ο Μανώλης Κονταρός, ενώ σε ότι αφορά στο διαφορετικό είδος του τραγουδιού, ήταν ξεκάθαρος:

“Το να τραγουδήσεις μια δημιουργία του Καρβέλα είναι μια πρόκληση. Για μένα είναι ένα καινούργιο μονοπάτι. Πάντα ένας άνθρωπος που νοιώθει δυνατός θέλει να γνωρίζει καινούργια πράγματα”.

Το “Τα έχω όλα” σύντομα θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακό δίσκο μαζί με νέα τραγούδια του Μανώλη Κονταρού σε στίχους και μουσική και άλλων δημιουργών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook