Σοβαρές αντιδράσεις από τους εργαζόμενους αντιμετώπισε σήμερα κατά την επίσκεψη του στο Αεροδρόμιο Χανίων ο Υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Σταθάκης σχετικά με το ζήτημα της παραχώρησης.

Αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Αεροδρομίου και έδωσε τις σχετικές απαντήσεις, στην συνέχεια τέθηκε το ερώτημα από τον Πρόεδρο των εργαζομένων κ. Μανώλη Αρμουτάκη τι γίνεται με το θέμα της ιδιωτικοποίησης, ενώ παράπονα και ερωτήματα δέχτηκε από τους εργαζομένους, οι οποίοι σημείωσαν ότι ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να μην συνεχίσει την πολιτική πώλησης των Αεροδρομίων.

Δείτε το χαρακτηριστικό video από την τοποθέτηση των εργαζομένων: 

Ο Υπουργός απάντησε ότι «Η κυβέρνηση κληρονόμησε δυο εν εξελίξει ιδιωτικοποιήσεις, των αεροδρομίων και του λιμανιού του Πειραιά. Έχει ανοίξει έναν κύκλο διαπραγματεύσεων, αφορά φυσικά και τις διαπραγματεύσεις που γίνονται με τους εταίρους, διότι είναι καθοριστικό σημείο που αφορά τα δημόσια οικονομικά του 2015, άρα αποτελεί και αντικείμενο των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες και ταυτόχρονα έχει ανοίξει ένα διάλογο προκειμένου στους τρέχοντες διαγωνισμούς να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε όρους που μπορούν να διασφαλίσουν το δημόσιο συμφέρον. Αυτό κάνει η κυβέρνηση, το κάνει συστηματικά και μεθοδικά και όταν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και στα δύο επίπεδα θα έχουμε μια σαφή εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα».

Δείτε και τις σχετικές δηλώσεις για το θέμα: 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook