H Σύμπραξη Φορέων Χανίων, ως Εταίρος της Α.Σ. Κύδων Συνεργασία, διοργανώνει και σας προσκαλεί σε ενημερωτική συνάντηση για το Δίκτυο Τοπικών Επιχειρήσεων (Learning Network)  που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 13:00 , στα γραφεία της Σύμπραξης Φορέων Χανίων (Ελευθερίου Βενιζέλου 4, Μέγαρο Επιμελητηρίου, 3ος όροφος).

Το Δίκτυο Επιχειρήσεων (Δίκτυο Αμοιβαίας Μάθησης & Συνεργασίας των τοπικών επιχειρήσεων-Learning Network) υποστηρίζει την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Οι εταιρείες που συμμετάσχουν στο Δίκτυο, υποστηρίζονται μέσω της παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα εκπαιδευμένοι Σύμβουλοι Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (facilitators)  υποστηρίζουν  τις επιχειρήσεις σε μια σειρά θεμάτων για την ενίσχυση της βιωσιμότητας και της ανάπτυξής τους.

Η Πράξη «ΚΥΔΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ» υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» – Θεματικός Άξονας Προτεραιότητας 4 «Πλήρης Ενσωμάτωση του συνόλου του Ανθρώπινου Δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook