"Εισπράξαμε πολλά χαμόγελα, καταστροφικές ασάφειες και την διαβεβαίωση ότι: «το ξεπούλημα των αεροδρομίων προχωράει κανονικά»." 

Με αυτή την χαρακτηριστική φράση, ο σύλλογος υπαλλήλων πολιτικής αεροπορίας του αεροδρομίου "Δασκαλογιάννης" των Χανίων, σε ανακοίνωσή του αναφορικά με την χθεσινή επίσκεψη του Υπ. Υποδομών, Μεταφορών και Τουρισμού (και βουλευτή Χανίων) Γιώργου Σταθάκη, εκφράζει την πλήρη απογοήτευσή του για τα όσα είπε ο Υπουργός αναφορικά με το θέμα της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου.

Παράλληλα καλεί σε πλέον δυναμικούς αγώνες και τους φορείς των Χανίων "κατα της επικείμενης ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ιδιωτικοποίησης..." όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Κληθήκαμε από τον υπουργό Οικονομίας Μεταφορών Τουρισμού και ναυτιλίας κ. Σταθάκη σε συνάντηση την 30-05-15, με την ελπίδα και την σιγουριά, ότι για να μας καλέσει κάτι σοβαρό, αισιόδοξο είχε να μας ανακοινώσει.

Εισπράξαμε πολλά χαμόγελα, καταστροφικές ασάφειες και την διαβεβαίωση ότι: «το ξεπούλημα των αεροδρομίων προχωράει κανονικά» .

Εκφράζουμε την απογοήτευση  και την αγανάκτησή μας και υπενθυμίζουμε στον κ. υπουργό, ότι τόσο οι εργαζόμενοι, όσο οι φορείς και η κοινωνία των Χανίων ήταν είναι και θα είναι ενάντια στο ξεπούλημα  του αεροδρομίου ακόμα και με αριστερή σφραγίδα και σύντομα θα μας βρει απέναντι.

Οι αγώνες που δώσαμε επί χρόνια, δεν ήταν μόνο για να φύγει μια επικίνδυνη και επιζήμια για τον τόπο κυβέρνηση, η οποία μας έφθασε στο χείλος του γκρεμού, αλλά για να αποφύγουμε την πτώση με την ελπίδα, ότι η νέα  κυβέρνηση θα συνέβαλε στην κατεύθυνση αυτή, αλλά  δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι ακολουθείται η ίδια τακτική.

Η διαδικασία ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου συνεχίζεται κανονικά και θα έχει τις ίδιες καταστροφικές συνέπειες για τον τουρισμό και την τοπική οικονομία.

Καλούμε τους φορείς να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλία για σύσκεψη  με απαραίτητη την συμμετοχή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτών και μη για συντονισμό ενεργειών κατά της επικείμενης ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ιδιωτικοποίησης του αερολιμένα Ι. Δασκαλογιάννης.

Καλούμε την ΟΣΥΠΑ να προβεί άμεσα σε δυναμικές κινητοποιήσεις κατά του ξεπουλήματος των αεροδρομίων.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.
    
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΑΡΜΟΥΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝ.                  
Ο Γ.Γ. ΒΛΑΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook