Ένα πρωτοφάνες περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια πτήσης της United Airlines, καθώς όπως υποστηρίζει μια επιβάτης, ο αεροσυνοδός αρνήθηκε να της δώσει κλειστό αναψυκτικό γιατί θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει ως... όπλο! Σημαντική λεπτομέρεια: Η εν λόγω επιβάτης ήταν μουσουλμάνα...

Η Ταχέρα Αχμάντ, εφημέριος στο πανεπιστήμιο Northwestern του Σικάγο, αποκάλυψε ότι ζήτησε ένα κλειστό κουτάκι Diet Coke για λόγους υγιεινής, με τον αεροσυνοδό να της απαντά «λυπάμαι, δεν μπορώ να σας δώσω κλειστό κουτάκι, οπότε δεν έχει Diet Coke για σας. Δεν έχουμε την εξουσιοδότηση να δίνουμε κλειστά κουτάκια σε επιβάτες, γιατί μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν σαν όπλο στο αεροπλάνο».

Το πρόβλημα όμως ήταν ότι ο διπλανός της ζήτησε και έλαβε ένα κλειστό κουτάκι μπίρας. Εκείνη εκνευρισμένη, το πήρε και το άνοιξε λέγοντας «για να μην το κάνεις όπλο».

Όταν ζήτησε από τους συνεπιβάτες της να την υποστηρίξουν, κανείς δεν το έκανε όπως καταγγέλλει, ενώ κάποιος μάλιστα της φώναξε «Βγάλε τον σκασμό, μουσουλμάνα. Ξέρεις ότι θα το χρησιμοποιούσες σαν όπλο, οπότε σκάσε»!

Η Αχμάντ δημοσίευσε το περιστατικό στο facebook με αποτέλεσμα πολλοί να ξεσηκωθούν και να δηλώσουν ότι θα μποϊκοτάρουν την αεροπορική εταιρεία.

Πηγή: protothema.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook