Απο την 115 Πτέρυγα Μάχης ξεκίνησε την επίσκεψή του σε μονάδες των Χανίων, ο Υπ.Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος την Τετάρτη θα παραστεί στον εορτασμό της 74ης επετείου απο το Ολοκαύτωμα της Καντάνου.

Ο κ. Καμμένος συνοδευόμενος απο τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Χρήστο Βαίτση, και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, επισκέφθηκε εγκαταστάσεις της 115 Πτέρυγας Μάχης και είχε ενημέρωση και συζήτηση με την διοίκηση και το προσωπικό της μονάδας.

Μαζί με τον κ.Καμμένο ήταν και ο Βουλευτής Ηρακλείου των ΑΝ.ΕΛ. Κώστας Δαμαβολίτης.

Στην συνέχεια μετέβη στο Πεδίο Βολής Κρήτης, που είναι επίσης στο Ακρωτήρι Χανίων, όπου και ενημερώθηκε για τις προοπτικές και τις δυνατότητες της μονάδας. 

Ακολούθησε επίσκεψη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής, στο Μαράθι Ακρωτηρίου, όπου ο Υπ. Εθνικής Άμυνας απήθυνε χαιρετισμό στις εργασίες διεθνούς συνεδρίου, το οποίο ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται την Πέμπτη με θέμα “Οι τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις για την Ενεργειακή Ασφάλεια στο θαλάσσιο περιβάλλον».

Να σημειωθεί πως οι επισκέψεις του κ.Καμμένου στις μονάδες των ενόπλων δυνάμεων, είναι “κλειστές” για τα μέσα ενημέρωσης και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Στο μεταξύ, το πρωί της Τετάρτης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παραστεί στην κορύφωση των εκδηλώσεων για την 74η επέτειο απο το Ολοκαύτωμα της Καντάνου, οι οποίες θα ξεκινησουν στις 10:30 το πρωί με επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Αναλήψεως στην Κάντανο.

Στην διαδρομή προς την Κάντανο, στις 9:30 το πρωί, ο κ.Καμμένος θα επισκεφθεί το Πάρκο Πολέντα, που είναι αφιερωμένο στις οικογένειες θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook