Στη χθεσινή εκδήλωση στην «Ανδρόγεω», εκτός από τις προγραμματισμένες τοποθετήσεις των καλεσμένων από την Πρωτοβουλία «Παιδεία 2015», υπήρξε και σχετική παρέμβαση από μέλη του Συλλόγου μεταπτυχιακών φοιτητών (φωτό).

Οι περίπου 15 συγκεντρωμένοι παρακολούθησαν όρθιοι στο πίσω μέρος της αίθουσας το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης παρεμβαίνοντας λίγο πριν την ολοκλήρωσή της. «Βιώνουμε την υποβάθμιση των πτυχίων, μας οδηγούν στην ανεργία ή στην καλύτερη περίπτωση στα βάουτσερ. Δουλειά και όχι δουλεία», είπε, μεταξύ άλλων στη σύντομη παρέμβασή του ο φοιτητής που πήρε το λόγο και μίλησε εκ μέρους του Συλλόγου. «Είστε υπέρ ενός μοντέλου που θίγει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Είμαστε απέναντι σε οποιονδήποτε πλήττει τα πανεπιστήμια», σημείωσε ο ίδιος.

Βέβαια δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις, μέσω των ανταπαντήσεων, όταν το λόγο πήραν ακόμα δύο φοιτητές, οι οποίοι σε αυστηρό τόνο, υπενθύμισαν στους παρευρισκόμενους τόσο τις ευθύνες που φέρει η προηγούμενη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με την υποχρηματοδότηση της παιδείας, όσο και την ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν οι φοιτητές σε όλα τα επίπεδα.

Λ.Σ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook