Σε μία μαγευτική βραδιά και με την παρουσία όλης της αγοράς των digital media, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, στο Balux Prive, η Τελετή Απονομής των Digital Media Awards 2015, μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα και σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και πανηγυρισμού. 

Πρόκειται για τα βραβεία τα οποία διοργανώνει το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και δουλειές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα. 

H μεγάλη συμμετοχή και ο ενθουσιασμός που χαρακτήρισαν την τελετή απονομής των βραβείων, η οποία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά φέτος, έδειξαν ξεκάθαρα την ανάγκη της αγοράς του Digital για μία διοργάνωση, η οποία αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας, καθώς και το κίνητρο της επιβράβευσης. 

Στην τελετή απονομής, στην παρευρέθηκαν περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, αποτελούμενη από ακαδημαϊκούς και στελέχη,  μέσω αδιάβλητης διαδικασίας. 

Στην βράβευση αυτή συμμετείχε και το Flashnews.gr, το οποίο διακρίθηκε ανάμεσα στα «θηρία» των ψηφιακών Μέσων, αφού κατέκτησε το Silver Award στην κατηγορία Cross Platform Content, με πρώτο νικητή το in.gr.  

Στις υποψηφιότητες της βραδιάς συμμετείχαν όλα τα γνωστά ψηφιακά Μέσα της χώρας, όπως το gazzetta.gr, το star.gr, το naftemporiki.gr, το newpost.gr και άλλα και ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος.

Η υποψηφιότητα που κατατέθηκε από το Flashnews.gr, περιελάμβανε όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν το site από το 2011 και ενώ συμμετείχε σε εθνική και τοπική κατηγορία, η Κριτική Επιτροπή επέλεξε να το αξιολόγησει ως Πανελλαδικό site και όχι ως περιφερειακό.

Άμεση και έγκαιρη ενημέρωση, ανθρωποκεντρική φιλοσοφία χωρίς κιτρινισμούς, μοναδικό περιεχόμενο με υψηλά στοιχεία και χαρακτηριστικά (unique content, time on site κλπ), καθώς επίσης και ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών, που από την ημέρα έναρξης του που ξεπερνάει πλέον τα 6,5 εκατομμύρια

Βέβαια δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς το γεγονός ότι έχει γίνει σημείο αναφοράς για όλους τους Κρητικούς σε όλο τον Κόσμο και είναι το πρώτο εργαλείο αναζήτησης ειδήσεων για το νησί της Κρήτης, που καθημερινά, πέραν από την τοπική ενημέρωση, προβάλλει και αναδεικνύει τον Πολιτισμό, την Κουλτούρα και την Επιχειρηματικότητα των κατοίκων του Νησιού. 

Αυτός είναι και ο λόγος που οι ειδήσεις και τα ρεπορτάζ του έχουν αναπαραχθεί πολλές φορές στα πρωτοσέλιδα των πανελλαδικών ενημερωτικών sites, αλλά και των Δελτίων Ειδήσεων των Εθνικών Τηλεοπτικών Σταθμών. 

 

Τέλος και εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι εφαρμόσουμε βέλτιστα όλες εκείνες τις επιχειρηματικές πρακτικές στον κλάδο μας, που μας βοηθούν καθημερινά να βελτιώνουμε την δουλειά μας, όπως την χρήση των social media, του SEO κλπ, ενώ η συμμετοχή μας στους κλαδικούς φορείς όπως το Ινστιτούτο Διαδραστικής Επικοινωνίας, μας βοηθάει ώστε να είμαστε συνεχώς ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις στον κλάδο μας, γεγονός που φάνηκε στον ανασχεδιασμό του site στα τέλη του 2014 με την συνεργασία της Webjar.

Για αυτό, το Flashnews.gr έχει επιτύχει να είναι πρώτο στην προτίμηση των αναγνωστών, αλλά και να έχει και ένα πολύ σημαντικό και αξιόλογο πελατολόγιο από την τοπική αγορά του Νησιού, αλλά και πανελλαδικές και πολυεθνικές εταιρίες, των οποίων τα κριτήρια επιλογής των Μέσων που συνεργάζονται είναι πολύ αυστηρά. 

Αυτά αλλά και άλλα πολλά που δεν μπορούν να αποτυπωθούν, έχουν κατατάξει το Flashnews.gr ως το πρώτο ειδησεογραφικό site στην Ελλάδα, με ενημέρωση από την περιφέρεια (στοιχεία alexa.com).

Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους εσάς που με την προτίμηση σας μας δίνετε την όρεξη να προσπαθούμε να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι! Σας ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε επίσης τους συνεργάτες μας στο nextdeal.gr για την κάλυψη της βραδιάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook