Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί οι αποκλειστικές νοσοκόμες του Βενιζελειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, με αφορμή το χθεσινό περιστατικό που σημειώθηκε στο νοσοκομείο, οπού μια νεαρή κοπέλα δέχτηκε επίθεση από τον σύζυγο αλλοδαπής γυναίκας, που παράνομα εργάζεται ως αποκλειστική νοσοκόμα στο νοσοκομείο.

Το ποτήρι ξεχείλισε για τις νοσοκόμες που προσλαμβάνονται από τους ασθενείς, καθώς ολοένα και περισσότερες αλλοδαπές γυναίκες εργάζονται στο Βενιζελειο Νοσοκομείο ως αποκλειστικές νοσοκόμες, δίχως να έχουν τελειώσει κάποια σχολή νοσηλευτική, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των ίδιων των ασθενών.

Όπως καταγγέλλουν οι αποκλειστικές νοσοκόμες, αν και έχει ενημερωθεί τόσο η διοίκηση του Νοσοκομείου, όσο και το ΙΚΑ μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει γίνει.

Μάλιστα, συμφώνα με τις ίδιες καταγγελίες, το χθεσινό περιστατικό δεν είναι το μοναδικό, που διαδραματίζεται στο νοσοκομείο, αφού και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί ανάλογα περιστατικά, με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς άντρες που τρομοκρατούν τις αποκλειστικές νοσοκόμες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook