Ένα εντυπωσιακό σούπερ γιοτ αγκυροβόλησε το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι της Σούδας και αν και το υπερπολυτελές σκάφος βρίσκεται στο αγκυροβολείο του λιμανιού, δηλαδή σε αρκετή απόσταση από τον προβλήτα, η θέα του κόβει την ανάσα.

Πρόκειται για ένα γνωστό σε όσους “ψάχνουν” την πλωτή πολυτέλεια, σούπερ γιοτ “Blanka”, που μπορεί να απολαύσουν μόνο διάσημοι και αρκετά πλούσιοι ανά τον κόσμο (και όσοι εργάζονται σε αυτό).

Ποιός είναι άραγε αυτός που σήμερα απολαμβάνει την διαμονή του στο γιοτ, σε απόσταση αναπνοής από τα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr στο Blanca βρίσκονται συνολικά 18 ατομα, 11 επιβάτες και επταμελές πλήρωμα. Ανάμεσα στους επιβαίνοντες δεν “κρύβεται” κάποια διασημότητα αλλά ιδιαίτερα επιφανείς οικονομικά επιβάτες.

Το σκάφος, μήκους 52 μέτρα,  αγκυροβόλησε στις 11 το πρωί στο λιμάνι της Σουδας ενώ δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα αναχωρήσει.

Αν ωστόσο το Blanca διανυκτερεύσει στο λιμάνι, σίγουρα τα φώτα του γιοτ θα το κάνουν να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό, οπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, από άλλο λιμάνι στο οποίο είχε σταθμεύσει

Οι εικόνες από το εσωτερικό του εντυπωσιακού γιοτ είναι πραγματικά θαυμάσιες. Η κλασσική διακόσμηση και η άνεση τα βασικά χαρακτηριστικά του σκάφους.

Απολαύστε φωτογραφίες και βίντεο από το “Blanca” 

 

Δείτε βίντεο από το Blanca (η προηγούμενη ονομασία του ήταν “Baglettio Gitana”

 

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook