“Αυτό που γίνεται εδώ θα έπρεπε να το κάνει το κράτος, κάτι που δεν κάνει” επεσήμανε ο Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής κατα την επίσκεψή του στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο στην Κίσσαμο, το απόγευμα της Κυριακής.

Ο κ.Κουρουμπλής, στην διάρκεια της συζήτησης που είχε με τον Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιο, τον Δήμαρχο Κισσάμου Θεόδωρο Σταθάκη και στελέχη του Ιδρύματος, παρουσία της Βουλευτού Χανίων Βάλιας Βαγιωνάκη και της διοίκησης της 7ης ΥΠΕ, δεσμεύτηκε πως θα δοθούν λύσεις για θέματα που του τέθηκαν, όπως το φαρμακείο και η μονάδα αποκατάστασης, αλλά και θέματα που αφορούν στην λειτουργία Ιδρυμάτων,. όπως το Αννουσάκειο.

Τον Υπουργό Υγείας καλωσόρισε ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου, κάνοντας αναφορά στην στήριξη που είχε παρέσχει στο παρελθόν ο κ.Κουρουμπλής, όταν υφυπουργός Υγείας ήταν ο Μανώλης Σκουλάκης. 

Επίσης ο κ. Αμφιλόχιος Παρουσίασε τις δράσεις του Ιδρύματος που εκτείνονται, στους Δήμους Κισσάμου και Καντάνου-Σελίνου, καθώς και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Υπουργός Υγείας ξεναγήθηκε στους χώρους και στις εγκαταστάσεις του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου, ολοκληρώνοντας την διήμερη επίσκεψή του στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook