Η διορία των «7», η ημερομηνία της ερχόμενης Κυριακής και η πιθανή παρουσία άλλων προτάσεων (Μαχλά;) προμηνύουν ένα θερμό επταήμερο.

Όλοι μας ελπίζουμε, πολύ περισσότερο ο κόσμος του ΟΦΗ που ζει το μαρτύριο της σταγόνας περιμένοντας να ξημερώσει η επόμενη ημέρα, ότι θα μπει ένα τέλος την επόμενη Δευτέρα που είναι προγραμματισμένη και η κρίσιμη Γ.Σ. της ΠΑΕ. Ένα τέλος που θα σηματοδοτήσει την αφετηρία μιας νέας εποχής για τον σύλλογο, χωρίς πισωγυρίσματα, εσωτερικές έριδες και άλλα νοσήματα που «κατατρώνε» τον ΟΦΗ όλα αυτά τα χρόνια.

Και οι επόμενες επτά ημέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά αυτή η ιστορία. Το πως θα τελειώσει αυτή η ιστορία είναι ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό γιατί τα πράγματα μπέρδεψαν κάπως μετά τις εξελίξεις του Σαββατοκύριακου.

Τι εννοούμε; Ότι αυτήν την στιγμή ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ καλείται να πάρει την απόφαση αν θα πει το «ναι» στην πρόταση των «7». Αν σκεφτούμε ότι ο Γιάννης Δανδάλης είναι υπέρ αυτής της πρότασης, το υπόλοιπο Δ.Σ. τι θα κάνει; Θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις μιας και αποφάσισε άλλη ημερομηνία από αυτήν που αποφάσισε στο συμβούλιο της Παρασκευής;

Επίσης, ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον άγνωστο – Χ που ακούει στο όνομα Νίκος Μαχλάς. Ο Μαχλάς κρατάει κλειστά χαρτιά από τις παραμονές της Γ.Σ. χωρίς να έχει πει τίποτα όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Όσα είχε πει στον Athletic Radio 104,2 συνεχίζουν να ισχύουν ή όχι; Θα καταθέσει πρόταση ή απλά θα κάνει στην άκρη βλέποντας ότι… υπάρχει ρεύμα υπέρ των «7»;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook