Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σπύρου Βούγια με τον κ. Σταύρο Αρναουτάκη, παρουσία και του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλη Κεγκέρογλου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης είναι οι εξελίξεις στον ENISA και η προσπάθεια που γίνεται για να παραμείνει μόνιμα εδώ ο Οργανισμός, με τον ίδιο μάλιστα να επισκέπτεται -σύμφωνα με το πρόγραμμα- και τις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Δικτύων και Πληροφοριών.

Θεωρείται όμως βέβαιο ότι στο περιθώριο της συνάντησης αυτής θα υπάρξει και εκτενής συζήτηση για το «καυτό» θέμα του Βόρειου Οδικού Άξονα, του χαρακτηρισμένου ως έναν από τους πλέον φονικούς δρόμους που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Ο ENISA

Στη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν οι εξελίξεις στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλισης Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA) και η προσπάθεια να μείνει η έδρα του στο Ηράκλειο και θα εξεταστούν όλες εκείνες οι ενέργειες οι οποίες πρέπει να γίνουν για να μην υπάρξει πρόβλημα με την παραμονή της έδρας του Οργανισμού στο Ηράκλειο. Μετά τη σύσκεψη στην Περιφέρεια ο κ. Βούγιας συνοδεία υπηρεσιακών παραγόντων θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του οργανισμού στο ΙΤΕ στην περιοχή των Βουτών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook