Την άμεση αντίδραση του Κώστα Σγουράκη προκάλεσαν δημοσιεύματα από την Αθήνα, που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδας επιχειρηματιών για εμπλοκή στα κοινά του ΑΟΧ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε δήλωσή του ο Κώστας Σγουράκης:

«Εγώ σαν πρόεδρος της Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά  και το νέο Δ.Σ. δηλώνω υπεύθυνα πως οποιεσδήποτε γραφικές παραπληροφορήσεις, που έχουν να κάνουν με το ενδιαφέρον επενδυτή είναι καθαρά και μόνο για να πολεμήσουν την όποια προσπάθεια σοβαρή και σωστή γίνεται.

Επειδή εμένα θα με βρουν απέναντι τους, τους δηλώνω ότι η ομάδα πλέον, έχει πρόεδρο αλλά και ανάλογο Δ.Σ. με ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις και υπάρχει άκρα εμπιστευτικότητα αλλά και κοινή πολιτική μεταξύ μας.

Θα ήθελα τέλος να παρακαλέσω, επειδή δεν ταιριάζουν στο ήθος και τον χαρακτήρα μου και δεν έχω σκοπό να γίνω γραφικός, η τοποθέτηση μου έχει καθαρά να κάνει με κάποια δημοσιεύματα που υπάρχουν σε αθηναϊκά σάϊτ και εφημερίδες.

Ακόμα και αυτό όμως η Π.Α.Ε. ΑΟ Χανιά το έχει δρομολογήσει να ρυθμιστεί διότι έχει άνθρωπο στην θέση του Γραφείου Τύπου ενώ υπάρχει και άνθρωπος στην θέση της επικοινωνίας του σωματείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.

Με εκτίμηση Κώστας Σγουράκης»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook