Τέλος στο κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου θα προσπαθήσει να βάλει η Λότζια μέσα από την επανασύσταση της δημοτική αστυνομίας.

Παρά το γεγονός ότι θα τοποθετηθούν στην νέα υπηρεσία μόνο 21 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί, η δημοτική αρχή επεδίωξε την επανίδρυση της, θεωρώντας πολύτιμο το έργο της.

Μετά και την κατάργηση της υπηρεσίας μία σειρά προβλημάτων που αφορούν το κυκλοφοριακό, τον έλεγχο καταστημάτων εστίασης και το παράνομο εμπόριο, διογκώθηκαν και η σύσταση της δημοτικής αστυνομίας ήταν πλέον επιτακτική ανάγκη.

Προϊστάμενος της νέα υπηρεσίας ορίστηκε ο εντεταλμένος σύμβουλος πολιτικής προστασίας του δήμου Ηρακλείου Μαρίνος Παττακός και είναι θέμα χρόνου οι δημοτικοί αστυνομικοί να σηκώσουν τα μανίκια προκειμένου να πιάσουν άμεσα δουλειά.

Αυτό που ζήτησαν από την πρώτη στιγμή από την Λότζια είναι να σεβαστούν οι πολίτες το έργο της δημοτικής αστυνομίας και σταθούν οι Ηρακλειώτες δίπλα στους εργαζομένους.

Ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός έχει συνεχείς επαφές με τον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου με στόχο η τοπική ΕΛΑΣ να συνεργαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την δημοτική αστυνομία προς όφελος των πολιτών.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook