O εκπρόσωπος των επιχειρηματιών Δημήτρης Αποστολάκης κατέθεσε την πρόταση στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ παραδίδοντας την στον Γενικό Γραμματεά του σωματείου Παναγιώτη Σπυριδάκη. Στην πρόταση δεν αναφέρονται ποσά καθώς τόνισε ότι σκοπός είναι να πραγματοποιήσουν μια συνέντευξη τύπου όπου θα αναλύσουν το πλάνο τους. 

«Είναι ένα σημαντικό βήμα από την πλευρά επιχειρηματιών η κατάθεση εγγράφως της πρότασής τους. Με αυτή φαίνεται το όραμα τους και τονίζονται οι προϋποθέσεις που θετουν για να υλοποιηθεί αυτό το όραμα. Καταθέτουμε την πρόταση στον Ερασιτέχνη και θα κρίνει ο κόσμος. Αν μας δοθεί η ευκαιρία θα θελήσουμε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέσα στο κείμενο της πρότασης το οποίο υπογράφουν οι επιχειρηματίες Καράτζης, Τσακαλάκης, Σηφάκης, Σαπουνάκης, Παπακαλιάτης, Πολεμαρχάκης, Μανωλιδάκης, Φασουλάς γίνονται γνωστές οι απαιτήσεις τους. 

Ο κύριος Σπυριδάκης τόνισε στις δηλώσεις που έκανε πως: «Θα πρέπει να μην επιμένουμε στην ημερομηνία 14/6. Θα ήταν οξύμωρο να κάνουμε κάποια κίνηση και να υπάρχει η εταιρία νομικά. Έτσι πρέπει να πάμε στην Γ.Σ που θα αποφασίσει στις 15/6. Θεωρώ οτι έχουμε καθυστερήσει αλλά δεν υπήρχαν νομικά περιθώρια. Θα δοθεί λύση και εύχομαι να πάνε όλα καλά για το καλό του ΟΦΗ».

Δείτε την πρόταση που κατατέθηκε από τους 8 Κρητικούς επιχειρηματίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook