Απο τον Δήμο Σφακίων ανακοινώθηκε “ότι το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο που εγκαινιάστηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 ξεκίνησε κανονικά την λειτουργία του και ήδη  ανέλαβαν υπηρεσία  δύο ειδικευόμενοι Ιατροί Γενικής Ιατρικής, Νοσηλευτικό προσωπικό, και μία  τεχνολόγος Ιατρικών εργαστηρίων.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα προβλέπεται να επανδρωθεί από μόνιμο Ιατρικό προσωπικό, σύμφωνα με τον οργανισμό εσωτερικής λειτουργίας, και εφόσον ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες , ζητούμενο που πρέπει να υλοποιηθεί. 

Η υλικοτεχνική υποδομή του ιατρείου, καθώς και η τωρινή στελέχωση του αποτελεί κατάκτηση στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Υγείας για την τοπική κοινωνία και μάλιστα δεδομένων των δυσμενών οικονομικών συνθηκών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή, τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό, τον Διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κ. Ηγουμενίδη και τον πρώην Δήμαρχο Σφακίων και νυν  Βουλευτή Χανίων κ. Παύλο Πολάκη για την άμεση ανταπόκριση τους στα αιτήματα στελέχωσης του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου  και την ουσιαστική βοήθεια τους  ώστε σήμερα  να μπορούμε να προσφέρουμε ουσιαστική Υγειονομική φροντίδα στους Δημότες μας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook