Τις μοναδικές μουσικές βραδιές στον Κήπο του Μεγάρου υποστηρίζει η COSMOTE και προσφέρει στους συνδρομητές της προνόμια με το COSMOTE DEALS for YOU.  

Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός με το COSMOTE DEALS for YOU και την αποστολή κενού SMS 19019  για όλες τις συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου  αλλά και για την αποκλειστική συναυλία για συνδρομητές COSMOTE με τη Μαριέττα Φαφούτη και την Angelika Dusk στις 17 Ιουλίου. Επιπλέον, στις 15 Σεπτεμβρίου, ο κήπος του Μεγάρου Μουσικής θα φιλοξενήσει, για μια ξεχωριστή συναυλία τους Locomondo μαζί με καλλιτέχνες που έχουν αναδειχθεί από το Jumping Fish της COSMOTE.

Οι συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την καλοκαιρινή πολιτιστική ζωή της Αθήνας, πραγματοποιούνται για τρίτη συνεχή χρονιά και ξεκινούν στις 12 Ιουνίου με τη Μόνικα. Μέσα στον Ιούνιο θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες: Φίλιππος Πλιάτσικας & Γιάννης Μηλιώκας (19/6), Κωστής Μαραβέγιας (26, 27 & 28/6), Αρετή Κοσμίδου & Δημήτρης Σαμόλης (30/6). Για περισσότερες πληροφορίες στο www.megaron.gr

Για άλλη μια φορά η COSMOTE βρίσκεται δίπλα σε σημαντικά μουσικά γεγονότα, στηρίζοντας την ελληνική καλλιτεχνική δημιουργία. Εισιτήρια προπωλούνται και στα καταστήματα ΟΤΕ και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook