Έναν 25χρονο Βούλγαρο συνέλαβαν αστυνομικοί για μαστροπεία, στo Λασίθι. Ο νεαρός προήγαγε στην πορνεία 21χρονη αλλοδαπή, έναντι χρηματικού ποσού,

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

“Συνελήφθη, σήμερα (12.06.2015) τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος κατηγορείται για μαστροπεία.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, κατά την οποία ο 25χρονος έλαβε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ από 21χρονο αλλοδαπό υπήκοο Πακιστάν, προκειμένου συνευρεθεί ερωτικά με 21χρονη αλλοδαπή υπήκοο Βουλγαρίας.

Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, σε βάρος της 21χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας «Περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων».

Η αστυνομική προανάκριση, διενεργείται  από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook