Εντοπίσθηκε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, εγκατεστημένο σε δωμάτιο οικίας, στη Λάρυμνα Φθιώτιδας.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη 32χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης, σκηνή με αλουμινένια επένδυση, ηλεκτρικός λαμπτήρας, αεραγωγοί, ανεμιστήρας, ηλεκτρονικό θερμόμετρο, υγρό λίπασμα, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, κ.α.

Στο πλαίσιο ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας και κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, εντόπισαν χθες (12-06-2015) το πρωί, αυτοσχέδιο θερμοκήπιο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, εγκατεστημένο σε δωμάτιο οικίας, στη Λάρυμνα Φθιώτιδας.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο νομότυπης έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 32χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-έξι (6) δενδρύλλια κάνναβης, πλήρους ωρίμανσης, ύψους από (80) έως (100) εκατοστών το καθένα, εμφυτευμένα σε πλαστικές γλάστρες,
-σκηνή μαύρου χρώματος, επενδεδυμένη με ανακλαστική επιφάνεια,
-ηλεκτρικός λαμπτήρας και (4) αεραγωγοί,
 -φίλτρο αέρα και ανεμιστήρας,
-ηλεκτρονικό θερμόμετρο, ενισχυτής ρεύματος και χρονοδιακόπτης,
 - (7) πλαστικά μπουκάλια με υγρό λίπασμα, καθώς και
 - (29,7) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. 

Ο 32χρονος συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.  


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook