Στα Χανιά βρίσκεται, από το πρωί του Σαββάτου, ο Κώστας Σγουράκης, μαζί με τους συνεργάτες του, που όπως αναφέρει θα χρηματοδοτήσουν την προσπάθειά που γίνεται.

Σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΧ ο Σγουράκης τονίζει ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου για 48 ώρες, προκειμένου κάθε ενδιαφερόμενος επενδυτής ή χρηματοδότης να καταθέσει πρόταση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην προσπάθεια που κάνει ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Aπό το πρωί του Σαββάτου βρίσκομαι στα Χανιά μαζί με τους συνεργάτες μου, αυτούς που θα χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια μας. Είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε την δόση του Βαν ντερ Χουφτ και τις λοιπές υποχρεώσεις της ομάδας μας που λήγουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας μας αναβάλουμε για 48 ώρες την προγραμματισμένη συνεύνετυξη τύπου, προκειμένου κάθε ενδιαφερόμενος επενδυτής ή χρηματοδότης να καταθέσει πρόταση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή του στην προσπάθεια μας. Είμαστε ανοιχτοί σε αυτό χωρίς αποκλεισμούς, για να παύσει κάθε δόλια υπονόμευση της προσπάθειας που αρχίζουμε.

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να σταθούνε στο πλευρό μας.

Ζήτω ο ΑΟ ΧΑΝΙΑ…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook