Πανικός επικρατεί από τα ξημερώματα Σαββάτου στο Ντάλας έπειτα από πυροβολισμούς, οι οποίοι φέρονται ότι προέρχονταν από βαν παρκαρισμένο έξω από το αρχηγείο της Αστυνομίας, όπου βρέθηκε επίσης εκρηκτικός μηχανισμός. 

Ενα ακόμη ύποπτο πακέτο βρέθηκε κοντά στην περιοχή και ερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές. Ο πρώτος εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος είχε τοποθετηθεί κάτω από όχημα της Αστυνομίας, έχει απενεργοποιηθεί. 

Μετά τους πυροβολισμούς ακολούθησε επιχείρηση καταδίωξης του βαν από αστυνομικά οχήματα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο περιστατικό εμπλέκονται τουλάχιστον τέσσερις δράστες. Ενας από αυτούς παραμένει οχυρωμένος μέσα στο βαν, το οποίο έχει παρκάρει στο γκαράζ εστιατορίου φαστ-φουντ, στην πόλη Χάτσινς, 16 χλμ. νότια του Ντάλας, όπου σημειώθηκε νέα ανταλλαγή πυρών. Ο δράστης, ονόματι Τζέιμς Μπούλγουερ, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς. 

Δεν υπάρχουν θύματα και κανένας αστυνομικός δεν έχει τραυματιστεί, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές Αρχές. Ο δράστης ωστόσο που μιλάει με την Αστυνομία υποστηρίζει ότι είναι τραυματισμένος.

Αγνωστα παραμένουν τα κίνητρα των δραστών. Σύμφωνα με τον αρχηγό της Αστυνομίας του Ντάλας Ντέιβιντ Μπράουν, ο ύποπτος είχε πει ότι η Αστυνομία πήρε τον γιο του και τον κατηγόρησε ότι είναι τρομοκράτης. Στη συνέχεια απείλησε ότι «θα ανατινάξει τους πάντες». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook