Τελευταία ενημέρωση 18:45

Ένα άγριο περιστατικό δολοφονίας συγκλονίζει από το πρωί την κοινωνία της Σητείας. 

Το φονικό συνέβη στην περιοχή Ξεροκαμάρα με θύμα έναν ηλικιωμένο ο οποίος σκοτώθηκε από το χέρι της ίδιας του της γυναίκας. 

Πρόκειται για μια γυναίκα 69 ετών η οποία σκότωσε τον σύζυγό της 76 ετών στο σπίτι τους το πρωί. 

Μάλιστα, η γυναίκα χρησιμοποίησε μπαλτά για να χτυπήσει θανάσιμα τον σύζυγό της. Η 69χρονη δεν είχε κανένα σκοπό να διαφύγει ή να κρύψει τη δολοφονία. Αντίθετα πήγε από μόνη της στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε στις αρχές ομολογώντας το έγκλημα και τον τρόπο με τον οποίο το διέπραξε.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, σήμερα  το πρωί, στο Δήμο Σητείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, 69χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία 76χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες  το βράδυ, μετά από διαπληκτισμό που είχαν η 69χρονη με τον 76χρονο λόγω οικογενειακών διαφορών, η 69χρονη με τη χρήση μπαλτά τραυμάτισε θανάσιμα τον 76χρονο στο κεφάλι και τα χέρια.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία  που διέμενε η 69χρονη με τον 76χρονο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο μπαλτάς που χρησιμοποίησε.

Η αστυνομική προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

 Η αστυνομική προανάκριση, διενεργείται  από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook