Η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου αφουγκραζόμενη την ανάγκη για αλλαγή και βελτίωση, σας προσκαλεί για 8η χρονιά να συμμετέχετε στην έκθεση Κρητικών προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στην Κίσσαμο, και φέτος αλλάζει και μετονομάζεται σε ‘’Φεστιβάλ Κισσαμίτικης κουλτούρας, ημέρες δημιουργίας & γευσιγνωσίας’’.

Η αλλαγή πέραν του ονόματος θα είναι και ουσιαστική, αφού το 9ήμερο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην Κίσσαμο από 10 έως και 18 Αυγούστου, θα έχει αποκλειστικά και μόνο χρώμα παράδοσης, αναδεικνύοντας την σημαντικότητα της Ιστορίας και του Πολιτισμού, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης και ιδιαίτερα της Κισσάμου, αποτελώντας ουσιαστικά έκθεση παράδοσης, δημιουργίας και πολιτισμού.

Όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν θα έχουν σαν βάση την παράδοση της Κισσάμου και της Κρήτης, με σκοπό την υπενθύμιση και την γνώση για τους ντόπιους αλλά και την γνωριμία της με τους επισκέπτες της πόλης.

Στην έκθεση μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις, βιοτέχνες, συνεταιρισμοί και επαγγελματίες παραγωγοί με συσκευασμένα ή πιστοποιημένα είδη, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ παραδοσιακών προϊόντων.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου καθώς υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων που θα διατεθούν.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:

Κοινωφελής επιχείρηση Δήμου Κισσάμου, τηλέφωνο 2822340222, email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook