Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος”, έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την επιμορφωτική ημερίδα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Εκτός από τον Γιάννη Πετράκη και τον Βασίλη Αλεξίου ομιλητές στην ημερίδα θα είναι και οι Χαρά Τελιοπούλου και Αδάμ Μπούτζουκας.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων ο “Παγκρήτιος”, στα πλαίσια της συνεχής επιμόρφωσης των προπονητών ποδοσφαίρου του συνδέσμου μας και της Κρήτης γενικότερα, διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Χανίων, επιμορφωτική ημερίδα, στις 21 Ιουνίου 2015, ημέρα Κυριακή, στα Χανιά και συγκεκριμένα στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι οι :
·        Πετράκης Γιάννης : Προπονητής Ποδοσφαίρου , Καθηγητής Φυσικής Αγωγής , Κάτοχος  UEFA PRO.
·        Αλεξίου Βασίλης : Διδάκτωρ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ,Προπονητής Φυσικής Κατάστασης Ποδοσφαίρου.
·        Τελιοπούλου Χαρά : Διατροφολόγος – Διαιτολόγος .
·        Μπούτζουκας Αδάμ : Φυσικοθεραπευτής .
 
Η Έναρξη των εργασιών θα γίνει την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 11:30 στην Αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων και το πρακτικό μέρος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.
Τα θέματα που θα παρουσιαστούν, θα είναι πολύ ενδιαφέροντα και θα θεωρούσαμε τιμή μας να παρευρεθείτε στην εν λόγω Ημερίδα.
*Στα πλαίσια της Ημερίδας θα διατεθούν και οι βεβαιώσεις παρακολούθησης από την αναθεωρητική σχολή στα Χανιά στις 29-11-2014.
Περισσότερες λεπτομέρειες  που έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.
 
 
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ                              ΑΝΘΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook