Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του Ευρωπαικού πρωταθλήματος Εθνικών ομάδων στίβου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 20 – 21 Ιουνίου.

 Η Ελλάδα, η Κρήτη, το Ηράκλειο και το Παγκρήτιο στάδιο ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες στίβου από την Τσεχία, Ολλανδία, Ελβετία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Βέλγιο, Λετονία, Ιρλανδία, Τουρκία, Εσθονία και Ελλάδα, τις 12 ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν.

Παράλληλα οι διοργανωτές η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., η Περιφέρεια  Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και ο Δήμος Ηρακλείου ετοιμάζονται να υποδεχτούν, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, στο Παγκρήτιο στάδιο τους θεατές των αγώνων, από όλη την Ελλάδα, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Το μεγάλο στοίχημα των διοργανωτών είναι η ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ, που έχουν ήδη κάνει εγγραφή και έχουν πάρει διαπίστευση 4.500 παιδιά για να παρακολουθήσουν του αγώνες με τη συνοδεία και επίβλεψη των γονέων και ενηλίκων συνοδών τους.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των παιδιών της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ αλλά και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους η είσοδος τους στο στάδιο θα γίνεται αρχικά από τη θύρα 19 και όταν ο χώρος αυτό γεμίσει θα γίνεται από τις θύρες 18, 17 και 16.

Tα παιδιά και τους συνοδούς τους στο στάδιο θα υποδέχονται και θα εξυπηρετούν για κάθε θέμα οι εθελοντές από τον Παγκρήτιο σύλλογο παιδιών με νεοπλασία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», που έχουν καθοριστική συμμετοχή στη διοργάνωση και επιτυχία αυτής της προσπάθειας.

Με την είσοδο τους στο στάδιο τα παιδιά με διαπίστευση θα παίρνουν τα δώρα που τους προσφέρει ο χορηγός της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ που είναι η ΑEGEAN.

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ανακοίνωσε την Ελληνική Εθνική ομάδα που φτάνει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου την ΠΕΜΠΤΗ 18 Ιουνίου και ώρα 10.45 το πρωί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook