Η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου σε συνεργασία με τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισσάμου αναγνωρίζοντας την ανάγκη των παραγωγών για ανάδειξη και προώθηση των προϊόντων τους προχωρούν στην δημιουργία της ‘’Αγοράς Κισσάμου – Γεύση και πολιτισμός’’.

Η αγορά γεύσης και πολιτισμού θα διεξαχθεί από 30 Ιουνίου 2015 έως και 01 Σεπτεμβρίου και θα συμπεριλαμβάνει παζάρι τοπικών Κισσαμίτικων προϊόντων στην οδό Σκαλίδη κάθε Τρίτη για τις προαναφερθείσες ημερομηνίες από νωρίς το πρωί έως και το απόγευμα.   

Το όραμα για την δημιουργία της Αγοράς Κισσάμου είναι η συναναστροφή παραγωγών και καλλιεργητών παραδοσιακών προϊόντων τόσο με τον επιχειρηματικό κόσμο της Κισσάμου όσο και με Έλληνες και ξένους επισκέπτες με στόχο το πάντρεμα και την συνύπαρξη παραγωγών και επιχειρηματιών. Προσδοκία μας η αύξηση της αναγνωρισιμότητας των τοπικών Κισσαμίτικων προϊόντων καθώς και η εξέλιξη των παραγωγών μέσα από την διαδικασία της πώλησης και της ανταλλαγής απόψεων.

Στην ‘’αγορά Κισσάμου – γεύσεις και πολιτισμός’’ μπορούν να συμμετέχουν καταστηματάρχες της Κισσάμου και της οδού Σκαλίδη καθώς και παραγωγοί που προέρχονται από τον ευρύτερο Δήμο Κισσάμου.       

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα στον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισσάμου, καθώς υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων που θα διατεθούν. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και 26 Ιουνίου 2015.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:
Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισσάμου, τηλέφωνο 2822022772, email: [email protected]

Όλες οι αιτήσεις θα επεξεργαστούν από την Κ.Ε.ΔΗ.Κ. και τον Ν.Ε.Σ.Κ. για την τήρηση των απαιτήσεων και οι θέσεις θα δοθούν κατά προτεραιότητα με βάσει τον αύξων αριθμό της αίτησης του ενδιαφερόμενου παραγωγού.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook