Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο Υπουργός Οικονομικών κατά την χθεσινή ομιλία του στο Ηράκλειο, μία δήλωση που έχει ήδη ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο Υπουργός που δίνει τα χρήματα και έχει το ταμείο, μας είπε ότι δεν θα ήθελε να δει αυτοκινητόδρομο στο νησί, είτε στο βόρειο και ειδικά στο νότιο μέρος του Νησιού και το ύφος του ήταν στην λογική ότι θα χαλάσει το τοπίο, να μην γίνουν δηλαδή φαραωνικά έργα στην Κρήτη.

Βέβαια Υπουργέ μου να σας αναφέρω οτι η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από το άσχημο τοπίο και οι χιλιάδες των ανθρώπων που έχουν σκοτωθεί σε αυτόν τον άθλιο δρόμο «φωνάζουν» από εκεί που βρίσκονται ότι πρέπει να φτιαχτεί ένας σύγχρονος οδικός άξονας από άκρη σε άκρη, που θα μπορούν με ασφάλεια να μετακινούνται οι σχεδόν 600.000 Κρητικοί και τα μερικά εκατομμύρια τουριστών που μας επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Να γίνει δηλαδή πράξη αυτό που θέλουν οι κάτοικοι της Κρήτης και που δεν κατάφερε κανείς από ολους τους προηγούμενους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και λοιπούς σωτήρες να φτιάξει.

Το χειρότερο βέβαια όλων είναι ότι η δήλωση του Βαρουφάκη χειροκροτήθηκε από τους θεατές και η μόνη εξήγηση είναι ότι δεν ήταν Κρητικοί αλλά τους έφερε από την Αθήνα. 

Γιατί αν ήταν, τότε λυπάμαι που χειροκροτούμε το κάθε τι και συμφωνούμε σε ότι μας λένε οι πολιτικοί και πρέπει να το κοιτάξουμε σε ένα γιατρό.

Συγνώμη που τα λέω τόσο χοντρά, αλλά αυτός ξεκίνησε πρώτος..

Δείτε το video από την ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης:

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook