Υπομονή για ένα καλύτερο αύριο συνέστησε στους μετόχους της MOTOR OIL ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Β. Βαρδινογιάννης κατά την διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Σε ερωτήσεις των μετόχων προς τον κ. Βαρδινογιάννη για την πορεία των διαπραγματεύσεων, ο επιχειρηματίας επεσήμανε ότι «αυτό είναι κάτι που αφορά όλους μας και κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση». Ο ίδιος πάντως για αναφερόμενος στη συγκυρία, συνέστησε γενικώς υπομονή για ένα καλύτερο αύριο.

Την ίδια στιγμή ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Πέτρος Τζανετάκης μιλώντας στη γενική συνέλευση των μετόχων, διαπίστωσε σημάδια σταθεροποίησης, μετά την «καταιγίδα» των μειώσεων στις τιμές αργού που στοίχισαν στη MOTOR OIL 251 εκατομμύρια. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, παρά τα σημάδια σταθεροποίησης, οι συνθήκες συνεχίζουν να είναι δύσκολες. Τις επιπτώσεις του αρνητικού κλίματος, η MOTOR OIL αντιμετώπισε με αύξηση παραγωγής, πωλήσεων και διαφοροποίηση των προμηθειών.

Ο κ. Τζανετάκης, αναφέρθηκε επίσης στις κινήσεις του ομίλου για ανεξαρτητοποίηση της χρηματοδότησης του ομίλου, όπως και στην έκδοση του ομολογιακού δανείου το οποίο επέτρεψε την αναχρηματοδότηση δανειακών συμβάσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook