Σε μια συνάντηση μιας ώρας, το Δ.Σ του Ερασιτέχνη και ο Αντίπας Σηφάκης συζητήσαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης όλα τα ζητήματα που αφορούν τα ζητήματα του ΟΦΗ. Το Flashnews βρέθηκε εκεί και έχει το ρεπορτάζ.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση των στελεχών του ΟΦΗ με τον Σταύρο Αρναουτάκη. Παρόντες στην συνάντηση ήταν το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Δανδάλης, Αντωνακάκης, Κοτσιφάκης, Σπυριδάκης, Κλάδος) καθώς και ο Αντίπας Σηφάκης που είχε διπλό ρόλο μιας και είναι Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης. Ακόμα, από την πλευρά της περιφέρειας ήταν ο Νίκος Συριγωνάκης αλλά και ο εκπρόσωπος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κώστας Πετράκης.

Ένα ζήτημα τα έργα στο «Γεντί Κουλέ»
Ένα σημαντικό ζήτημα που συζητήθηκε ήταν η συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης στις εργασίες που χρειάζεται να γίνουν στο κεντρικό γήπεδο. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ τόνισαν ότι για να πάρει άδεια το «Γεντί Κουλέ» θα πρέπει να γίνουν κάποια έργα ζωτικής σημασίας. Το ένα εξ” αυτών είναι οι εργασίες που πρέπει να γίνουν στα σκέπαστρα που υπάρχουν στις θύρες 4, 5, 8 και το άλλο αφορά την στατικότητα του γηπέδου. Τα προβλήματα είναι αρκετά και γνωστά εδώ και χρόνια. Ωστόσο λόγω της οικονομικής δυσπραγίας δεν υπήρχε η δυνατότητα για να προχωρήσουν ακόμα παραπάνω ενώ ήδη το περσινό κονδύλι της Περιφέρειας έχει πάει στις εργασίες που είχαν γίνει τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Συζητήθηκε και το θέμα νέου γηπέδου
Εδώ αξίζει να αναφέρουμε και ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που συζητήθηκε και το οποίο ωστόσο είναι μια μελλοντική κουβέντα και όχι κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα. Στην συζήτηση με τον κύριο Αρναουτάκη τέθηκε και η περίφημη ανταλλαγή εκτάσεων που αφορά το «Γεντί Κουλέ» και αυτή που είναι δίπλα στο «Βαρδινογιάννειο». Ένα θέμα που συζητείται εδώ και αρκετά χρόνια δίχως ωστόσο να έχει προχωρήσει λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν και τα οποία είναι κυρίως γραφειοκρατικής φύσεως.

Το σημαντικότερο είναι ότι ο Σταύρος Αρναουτάκης δείχνει πολύ θετικός στο να συνδράμει σε αυτήν την προσπάθεια και εδώ παίζει ρόλο και η παρουσία του Αντίπα Σηφάκη που είναι Αντιπεριφερειάρχης και έχει την δυνατότητα να προωθήσει τα ζητήματα του ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook