Πλήθος κόσμου, από επισήμους μέχρι τους γονείς των ποδοσφαιριστών, παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας, για το τέλος  της αγωνιστικής περιόδου.

Στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων στήθηκε η όμορφη γιορτή της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας, την οποία παρουσίασε με επιτυχία το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Γιακουμάκης.

Η εκδήλωση περιελάμβανε την βράβευση όλων των αθλητών των τμημάτων υποδομής της Α.Δ.Ν. Κυδωνίας και του ΙΝΚΑ, με τους Νέους και τους Τζούνιορ  να έχουν την τιμητική τους, λόγω της κατάκτησης των αντίστοιχων πρωταθλημάτων της ΕΠΣΧ, όπως και οι Παίδες, που κατέκτησαν το Κύπελλο.

Η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας βράβευσε ακόμα τα μέλη της 1ης Σχολής Γονέων της Ακαδημίας, όπου ξεχωριστή τιμή έγινε στη Διατροφολόγο της Σχολής Ειρήνη Μπουχαλάκη και στην Υπεύθυνη της Σχολής Μαρία Κτιστάκη.

Παράλληλα βραβεύτηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ Γιώργος Βούρβαχης, για την άψογη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων υποδομής, ο χορηγός Βασίλης Ταμπακόπουλος, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας Στέργιος Τυπάδης.

Η Α.Δ.Ν. Κυδωνίας απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του ΙΝΚΑ Χανίων κ. Απόστολο Αλεξάκη, για τη σημαντική προσφορά του.

Η Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ με τη σειρά της απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Ιατρό-Ορθοπεδικό Γιάννη Σφυράκη και στον Φυσικοθεραπευτή Αδάμ Μπούτζουκα, για την προσφορά τους στην ομάδα.

Τέλος, τόσο η Α.Δ.Ν. Κυδωνίας, όσο και το ΙΝΚΑ απένειμαν τιμητικές πλακέτες στον Γιώργο Ριτζάκη, που μετά από πολυετή και σημαντική προσφορά στα τμήματα υποδομής θα συνεχίσει την προπονητή του καριέρα στον Πλατανιά, αναλαμβάνοντας την Κ15.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook