Για «ένοχη σιωπή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ» σε δηλώσεις για το οδικό δίκτυο που έγιναν τόσο από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Βαρουφάκη όσο και πιο πρόσφατα, από τον Δ/ντη της 7ης ΥΠΕ κ. Ηγουμενίδη, κάνει λόγο ο βουλευτής Ηρακλειου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης αφήνει αιχμές κατά του κ. Ηγουμενίδη καλώντας τον να επικεντρωθεί σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και ταυτόχρονα καλεί τον Χανιώτη Βουλευτή και Υπουργό Υποδομών κ. Σταθάκη να δώσει απαντήσεις για τον σχεδιασμό του υπουργείου για το οδικό δίκτυο του νησιού και κυρίως για τον ΒΟΑΚ

Αναλυτικά η επιστολή

Ανακοίνωση Λ. Αυγενάκη αναφορικά με τις δηλώσεις του Δ/τη 7ης ΥΠΕ κ. Ηγουμενίδη για το οδικό δίκτυο στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης και την ένοχη σιωπή στελεχών τοπικών του ΣΥΡΙΖΑ:
 

«Μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Βαρουφάκη ότι δε θέλει «αυτοκινητόδρομο στην Κρήτη, ούτε ΒΟΑΚ ούτε ΝΟΑΚ…», αλλά προτιμά ρετρό και ξεπερασμένες μεθόδους μετακίνησης, κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η προκλητικά ένοχη σιωπή των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των Κρητικών Βουλευτών τους. Σε οποιαδήποτε άλλη φάση, είμαστε βέβαιοι ότι η ευθιξία τους θα είχε ερεθιστεί, εάν κάποιος άλλος τολμούσε να προβεί σε τέτοιου είδους δηλώσεις και μάλιστα χειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους σε κεντρική πλατεία του Ηρακλείου που μιλούσε ο περιπλανώμενος Υπουργός Οικονομικών.

Μετά τον αναρμόδιο για θέματα υποδομών κ. Βαρουφάκη, σειρά πήρε ο επίσης αναρμόδιος, Διοικητής της 7ης ΥΠΕ κ. Ηγουμενίδης για το οδικό δίκτυο στο Λασίθι! Ο κ. Ηγουμενίδης προχώρησε σε παραινέσεις και συμβουλές με αυστηρό μάλιστα ύφος προς τον Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο!

Καλό θα ήταν τουλάχιστον ο κ. Ηγουμενίδης να επικεντρώνεται σε θέματα που εμπίπτουν της αρμοδιότητάς του, και πιο συγκεκριμένα στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές Υγείας στην Κρήτη. 

Ελπίζω δε, στη συνάντηση που έχω ζητήσει εγγράφως από την 10η Ιουνίου να έχει να μας δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις και όχι ευχές και υποσχέσεις, όπως συνηθίζει να κάνει στις κλειστές συσκέψεις που επιλέγει να πραγματοποιεί.

Ωστόσο περιμένουμε τον αρμόδιο Χανιώτη Βουλευτή και Υπουργό Υποδομών κ. Σταθάκη να μας πει το σχεδιασμό του σχετικά με τις Υποδομές και ιδιαίτερα για το Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook