Το Πανεπιστήμιο των Ορέων εξορμεί στην ενδοχώρα του Δήμου Χερσονήσου προκειμένου να παρέχει σημαντικές υπηρεσίες πρόνοιας και υγείας στους πολίτες που βρίσκονται απομακρυσμένοι από τα κέντρα της περιοχής.

Η πρώτη αυτή δράση του Πανεπιστημίου Ορέων (στον Δήμο Χερσονήσου) οργανώνεται στα πλαίσια της μόνιμης συνεργασίας του φορέα με τον Δήμο Χερσονήσου και συγκεκριμένα, την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2011 οι Ομάδες Επιστημόνων Ιατρών θα βρίσκονται από το πρωί στις 10.00 έως και το απόγευμα στις 19.00΄, παράλληλα, σε τέσσερις Δημοτικές – Τοπικές Ενότητες προκειμένου να πραγματοποιήσουν – για τους ενδιαφερόμενους – δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, ως εξής:

Στην Τοπική Κοινότητα Γωνιών, στο Κοινοτικό Ιατρείο, η Ομάδα Γενικής Ιατρικής με Υπεύθυνο τον κ. Χρήστο Λιονή, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Γενικές Εξετάσεις

Στην Δημοτική Κοινότητα Μοχού, με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μοχού, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, η Ομάδα Οφθαλμιατρικής με Υπεύθυνους τους κ.κ. Τάσο Αναστασάκη και Γεώργιο Κυμιωνή θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Οφθαλμιατρικές Εξετάσεις.

Στην Τοπική Κοινότητα Κρασίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρασίου, η Ομάδα ΟΡΛλογίας με υπεύθυνο τον κ Μανόλη Προκοπάκη θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Εξετάσεις ΩΡΛ.

Στην Τοπική Κοινότητα Αβδού, στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο, η Ομάδα Τοξικολογίας με Υπεύθυνο τον κ. Εμμ. Τζατζαράκη θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Τοξικολογικές Εξετάσεις

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook