Μια σειρά από σημαίνοντα ζητήματα έχει να επιλύσει η επιτροπή ποδοσφαίρου – πέρα από αυτό του προπονητή.

Με το ζήτημα του προπονητή να έχει μπει στον δρόμο του, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ανακοινωθεί η συμφωνία με τον Μουράτ Σεροπιάν, ακολουθούν σημαντικά ζητήματα που παίζουν τον δικό τους ρόλο στην συνέχεια.

Και είναι τα εξής:

Ακολουθούν οι συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές. Ένας νέος κύκλος επαφών, μιας και ο πρώτος ήταν στο στάδιο της προσέγγισης για να παραμείνουν στον ΟΦΗ, όπου θα καταλήξουν όλες οι υποθέσεις. Θετικά ή αρνητικά. Αυτήν την στιγμή ο ΟΦΗ δεν έχει κανέναν ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του και πρέπει να κλείσουν άμεσα όλες οι υποθέσεις. Είτε έτσι, είτε αλλιώς.

Να διατυπωθεί και να υπογραφεί το σύμφωνο συνεργασίας με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών βρίσκονται σε συνεχείς επαφές προκειμένου να υπογραφεί και να μπει ένα τέλος σε αυτό το ζήτημα. Με την υπογραφή του σύμφωνου συνεργασίας, θα μπει το νερό στο αυλάκι ώστε να ξεκινήσουν όλα τα ζητήματα ύψιστης σημασίας που είναι η εκμετάλλευση του σήματος, οι εργασίες σε «Γεντί Κουλέ» και «Βαρδινογιάννειο».

Να ξεκινήσει ομαλά η διαδικασία της εκκαθάρισης. Ως γνωστόν, εκκαθαριστές έχουν οριστεί οι Γιάννης Φασομυτάκης και Ανδρέας Μανουσάκης. Από όσο γνωρίζουμε, το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχουν υπάρξει επαφές προκειμένου να διευθετηθούν μια σειρά από νομικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υπόθεση της εκκαθάρισης. Και όπως αναφέραμε την προηγούμενη εβδομάδα, αν δεν δοθεί μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της εκκαθάρισης τότε ο ΟΦΗ θα βρει μπροστά του όλα τα προβλήματα που πρόκειται να αντιμετωπίσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook