Καθησυχαστικοί μέσα στη γενική σύγχυση που επικρατεί, εμφανίζονται οι πρατηριούχοι στο Νομό Ηρακλείου καθώς όπως διαβεβαιώνουν με τα σημερινά δεδομένα τουλάχιστον υπάρχει επάρκεια στα καύσιμα.

Σήμερα οι εικόνες στα βενζινάδικα της πόλης δεν θυμίζουν σε τίποτα τις προηγούμενες 48 ώρες με τους οδηγούς ΙΧ και μοτοσικλετών να περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους: «Σήμερα βρισκόμαστε σε φυσιολογικά αν όχι σε χαμηλότερα επίπεδα ζήτησης καυσίμων γεγονός που είναι λογικό καθώς οι περισσότεροι έχουν ήδη προμηθευτεί καύσιμα ενώ παράλληλα είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν χρησιμοποιούν τα οχήματά τους αυτές τις μέρες» δηλώνει ο πρόεδρος των Βενζινοπωλών Νομού Ηρακλείου κ. Λυκούργος Σαμόλης σημειώνοντας πως παρά την μεγάλη ζήτηση καυσίμων που καταγράφηκε τα αποθέματα είναι αρκετά.

Ωστόσο το θέμα με τον τρόπο της πληρωμής παραμένει. Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Σαμόλη η επιλογή για την εξόφληση εναπόκειται στον κάθε ιδιοκτήτη αλλά η πλειοψηφία προφανώς και επιλέγει τα…χαρτονομίσματα έναντι του πλαστικού χρήματος.

Λ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook