Η πρώτη σεζόν για τη νεοσύστατη Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο. Κεραμειά ολοκληρώθηκε, με τη διεξαγωγή της γιορτής στις εγκαταστάσεις του Arena FC, στις Μουρνιές.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι των παιδιών της Ακαδημίας με τους γονείς τους, απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και πλούσιο κέρασμα.

Η επίσημη ενημέρωση των Κεραμειών:

Με κέφι, χαρά, γλυκά και αλμυρά εδέσματα, αλλά και νίκη των μικρών επί των μεγάλων στα πέναλτι, έκλεισε η πρώτη πετυχημένη χρονιά για τη νεοσύστατη ποδοσφαιρική ακαδημία του Α.Ο. Κεραμειά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα “Arena” στις Μουρνιές, παρουσία του αντιδημάρχου Χανίων Γιάννη Μαράκη, του αντιπροέδρου της ΕΠΣ Χανίων Δημήτρη Λυκάκη και του υπεύθυνου ακαδημιών της ΕΠΣ Χανίων Μανώλη Τσιπλάκη.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε αγώνας μεταξύ των μικρών ποδοσφαιριστών απέναντι στους μπαμπάδες τους… Για την ιστορία, το ματς έληξε ισόπαλο 4-4 και οι πιτσιρικάδες πήραν τη νίκη στα πέναλτι.

Εν συνεχεία, μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή στο προπονητικό πρόγραμμα και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ακαδημίας για τη φετινή σεζόν.

Τόσο από τον κ. Μαράκη, ο οποίος είναι από τα Κεραμειά, όσο και από τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Χανίων, εκφράστηκε ο θαυμασμός και τα συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έγινε φέτος -για την πρωτοεμφανιζόμενη- ακαδημία μας και για όσα κατάφερε.

Ακολούθησε πλούσιος μπουφές, με εδέσματα που προσέφεραν οι μαμάδες των παιδιών μας, ενώ δεν έλειψε και το παραδοσιακό… “ψήσιμό”, με λιχουδιές από τα κρεοπωλεία “Μπούρμπος” και “πηγαδάκια” για τη νέα σεζόν, το πρόγραμμα και τις μελλοντικές κινήσεις της ακαδημίας.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε το σετ που θα φοράει το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας στην κατηγορία προτζούνιορ για το πρωτάθλημα 2015-2016 και θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για μία σωστή προπόνηση, αλλά και άρτια εμφάνιση στις αποστολές και στους αγώνες.

Η ακαδημία μας ξεκινά έτσι τη συνεργασία με τον κ. Ακη Παινεσάκη -τον οποίο και ευχαριστούμε- και το Italian Factory Outlet για την προμήθεια αθλητικού υλικού.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς που θα μας “συνοδεύσουν” όλη την επόμενη σεζόν στο σύνολο της αθλητικής μας ένδυσης και στηρίζουν την προσπάθειά μας.

Ευχαριστούμε επίσης το Μάρκο και το Νεκτάριο για την άψογη φιλοξενία στα γήπεδα “Arena” όλη τη χρονιά και τις υπηρεσίες που μας προσέφεραν.

Τέλος, τα περισσότερα συγχαρητήρια ανήκουν στους γονείς των παιδιών μας, που τα εμπιστεύτηκαν στον κόουτς Νεκτάριο Λουτζακλή, και πρέπει να είναι υπερήφανοι για το χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τη θέλησή τους.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook